Klientudtalelser

Karsten, 35 år – Jeg startede i samtaleterapi i august da min kone lige var flyttet med vores 2 børn og jeg var langt nede og ønskede desperat at få min familie tilbage. I begyndelsen havde vi samtaler 1-2 gange om ugen, efterhånden sjældnere og nu efter et halvt år, er det en gang om måneden. Og hold da op en forandring der er sket. Jeg har fundet ro med mig selv, kan bo alene og ønsker ikke min ekskone tilbage. Jeg har en god rytme med at have børnene ofte og kan være en god far for dem.

Signe, 26 år – Gennem mine samtaler med William har jeg formået at bryde gamle OCD lignende vanemønstre, og få sat ord på angsten for at fejle. Mødet med William har været tillidsfuldt og han har formået at lytte, for derefter at give mig en god feedback. Jeg lever i dag en tilværelse hvor det der før fyldte meget, næsten ikke er tilstede og overskuddet har aldrig været større. 

Jeg kan stærkt anbefale samtaler ved William. 

Tina, 48 år – Jeg er kommet ca. 1 gang om måneden til samtaler med William nu igennem 1½ år. Jeg begyndte med samtalerne fordi jeg igen og igen fandt kærester der ikke ”var gode for mig”. Gennem samtalerne har jeg fået øje på ”mønstret”, hvor det kommer fra og ikke mindst fået gjort noget ved det. Jeg føler mig aldrig forkert når jeg taler med William, uanset hvor ”dumt” jeg har opført mig – og det hjælper mig til at komme i dybden og få en forståelse og erkendelse af hvad der er sket og hvad jeg kan gøre anderledes.

Bjørn, 27 år – Da jeg startede i behandling ved William var jeg langt nede og havde angst/uro og svært ved at tro på mig selv. Baggrunden kort fortalt: Jeg er håndværker og blev færdig med en overbygning på min uddannelse for 1 år siden. Jeg fik et spændende job med det samme og jeg var klar til at gå all-in. Min arbejdsgiver viste sig desværre at være et andet menneske end han gav sig ud for. Der var hele tiden ”overraskelser”, og tingene blev fordrejet og løjet om. Når jeg syntes det var for meget og sagde op lykkedes det ham flere gange at overtale mig til at blive. Til sidst vidste jeg ikke hvad jeg skulle tro på og mit selvværd var alvorligt ”ramt”. Nu kan jeg se hvad det var han gjorde, men det kunne jeg desværre ikke da jeg stod midt i det. Samtalerne med William hjalp mig til at få øje på hvad der var sket, få mit selvværd tilbage og komme videre med mit liv.

Dorte, 40 år – Kære William Tusind, Tusind tak fordi du kunne rumme mig og får mig til at rumme mig selv. Det har været hårdt, jeg har grædt mange tårer. Men uanset hvad jeg gjorde, sagde eller følte, fik du mig altid til at føle at det er ok. Jeg ville skabe en familie og mit hjem blev hærget af tyve, kampen med taksator gjorde det ikke lettere at komme igennem. Men du var der, lyttede, og fik mig til at tro på mig selv. Til at stole på min intuition, til at respektere mig selv. Gennem de sidste seks måneder har jeg fået selvværd, styrket min selvtillid og følt mig “rigtig “. Selv når mine egne overbevisninger sagde noget andet. Tak fordi du fik farverne tilbage i mit liv.

Lene, 35 år – Jeg har bare fundet ud af så meget om mig selv og hvem jeg er og hvad jeg vil. Der er jo noget at holde fast i og være stolt af. William, du har virkelig hjulpet mig med at komme ud af den “onde” spiral! Jeg er stadigvæk i en proces og der er meget, jeg skal arbejde med, men der er efterhånden lys for enden af tunnellen! TAK

Helle, 25 år – Vi havde den første samtale i februar efter at jeg havde været sygemeldt (og senere fyret) med stress og depression i 3 mdr. Vi har haft samtaler hver 14.dag, og langsomt, men sikkert, har jeg fået det bedre. I april begyndte jeg at trappe ud af den antidepressive medicin og startede i jobpraktik (i begyndelsen blot nogle få timer). Den er nu gennemført med succes og nu er jeg klar til at få et arbejde og komme videre med mit liv. Jeg er glad og taknemmelig for den hjælp, støtte og forståelse jeg har fået, både fra min læge, men især fra dig William 🙂 Jeg vil til enhver tid anbefale dig til mine venner og familie hvis de får brug for en psykoterapeut eller coach.

En dag kom der denne sms….Kære William, Det her er måske en lidt underlig besked, men jeg vil gerne sige dig en stor tak – og på en underlig måde føler jeg mig sgu også lidt kaldet til at give dig en form for tilbagemelding. For halvandet års tid siden sad jeg hulkende i din konsultation over situationen på mit job og var kampforvirret over, hvorfor jeg havde det så ufatteligt dårligt.
Du sagde bare stille og roligt, at jeg jo kunne sige op. Og det har været sådan lidt en underlig form for katalysator for, at jeg har fået undersøgt situationen indefra og udefra, gjort regnskaber op, fået talt med min familie på nye måder og alt muligt andet. Der er løbet rigtig meget vand i åen siden. Jeg blev der (måske lidt for længe) og har lært nogle af dyre og vigtige lektier. Både sådan fagligt og menneskeligt.
Og i går sagde jeg farvel og tak for denne gang. Med ro i maven og med håb og tro på fremtiden. Men frem for alt på en måde, hvor jeg kan se mig selv i øjnene.
Så hey – bare lige sådan en lørdagshilsen i solskin med en oprigtig tak for din måde at være på. Selvom jeg er lidt langsomtopfattende 😉 Mvh Lisbet.