Mentor uddannelse af akkrediteret leverandør

Mentor uddannelsen kan bruges af mange forskellige faggrupper. Jeg udbyder min mentoruddannelse i hele det Syd- og Midtjyske, herunder Kolding, Vejen, Varde og Esbjerg, men kommer rundt i hele landet.

Jeg er akkrediteret leverandør ved Dansk Mentor Certificering. Dette er garanti for, at jeg følger høje faglige, etiske normer og standarder. Derfor er jeg også forpligtet til at medvirke i videreudvikling af mentorarbejde og mentoruddannelse af høj kvalitet.

Dit fagområde afgør din mentoruddannelse

Dit interesse- eller fagområde bestemmer din mentoruddannelse. Det kan være som frivillig mentor, uddannelsesmentor, socialmentor eller virksomhedsmentor, men det kan også være en kombineret social- og virksomhedsmentor.

Gennem de sidste 15 år er mentoring eller håndholdt indsats, blevet et mere og mere anvendt redskab til at hjælpe mennesker i mange forskellige sammenhænge. Mentorbegrebet betyder, at en moden og erfaren person giver støtte til en mindre erfaren person. Det er typisk til personer, der har behov for støtte til at kunne gennemføre en uddannelse, få et job eller kunne mestre sit privatliv.

Flere undersøgelser viser, at mentoring er den absolut bedste form for støtte til at udvikle sårbare personer til at blive fastholdt i uddannelse, få fodfæste på arbejdsmarkedet eller få hjælp til at mestre sit privatliv. Det kræver vel at mærke en kvalificeret mentoring.

Det afgørende for en mentor er den rette uddannelse

Det afgørende er, at mentorerne bliver klædt godt på til opgaven. Det kan de med den rette mentoruddannelse – og det har jeg mange års erfaring med.

Kontakt mig på enten telefon 30 24 54 05 eller wh@williamhusted.dk for at høre mere om mentoruddannelse.

Jeg har siden 2009 uddannet mentorer i Syd- og Midtjylland.

Kolding, Vejen, Hedensted, Varde, Haderslev, Esbjerg, Aabenraa, Billund og Syddjurs kommuner

Mentoruddannelse Jylland, Esbjerg Varde Vejen, sydjylland-kort_166

Mentoruddannelse Jylland, Esbjerg, varde & vejen

 

Mentoruddannelse Jylland, Dansk mentor certificering